چرا امروزه به جای استفاده از طلا به عنوان زیور نه یا مردانه و حتی در ساختمان و اکسسوری های داخلی ( معماری داخلی ) به اجناسی چون برنز ، نقره ، آبکاری ها ، فات سبک ، روکش کروم ، آهن اکسپوز ، و حتی بتن بروتال روی آورده میشود ؟
بتن بروتال: نوعی بتن زمخت که نشان دهنده وحشی بودن جنس سازه و زندگی ماشینی است که خود و جنس خود را به رخ میکشد و حتی بافت و رد چوب های قالب بندی روی آن افتاده است و حتی برگ هایی که داخل قالت جا میمانند و نقش خود را مثل فسیل روی نمای بتن میاندازد تا با جسارت کامل زیبایی بودن سازه را نمایش دهد . نوعی به رخ کشیدن تکنولوژی است .
آهن اکسپوز : مانند برج ایفل نه به عنوان نماد بلکه به عنوان یک برج از نمایشگاه لوازم ساختمانی که این بار آهن را به عنوان مصالح مدرن به رخ کشیده است و از زمان آن نمایشگاه تا به حال مانده و به نماد شهر پاریس بدل شده .
چرا طلا جایگاه ضعیف تری دارد ؟
به دلیل کم بودن تنوع در انتخاب ، بلاجبار یک سرویس روزانه خواهیم داشت که آن هم در زمان نیاز خانواده چوب حراج میخورد، طلا تنوع رنگ ندارد ولی از مد میافتد و در صورت فروش متحمل ضرر و زیان خواهیم شد
بدلیجات چگونه به مرور وارد زندگی ما شد ؟
چه شد که خود به جای تماشای طلای عیار پشت ویترین مغازه ها به دیدن و خریدن بدلیجات در اینتر نت روی آوردیم ؟
دلیل آن کاملا واضح است
- سهل الوصول است
- ارزان است
- با هر لباسی میتوان تنوع جدیدی به ظاهر داد
- به راحتی در دسترس است
- هیچ کش چشم طمع به آن ندارد
- نشان دهنده سلیقه شخصی است
- مثل گنج کودکی برایمان ارزش دارد
در خاطرات کودکی به دنبال جمع کردن چیز هایی بودم تا در صندوقچه ایی بگذارم و آن فقط و فقط مال خودم باشد
هیچ کس نخواهد به آن چشم بدوزد،چون مختص من است
اکسسوری ها امروزه یا بر اساس مد و یا سلیقه شخصی و یا تحمیل اجتماع در منزل و کمد های ما جای داده شده است.
زیور آلات ازمصالح یا اجناس ف، پلاستیک و حتی سنگ ، کاموا، چرم و دیگر منسوجات تولید و یا اسمبل و در دستان ماست و با هر لباسی یک نوع زیور آلاتی مچ میشود یا به قول نوجوان ها، ست
ست کردن ، تیپ زدن ، مرتب بودن ، خوش سلیقه به نظر آمدن خواسته همه انسان هاست تا در جامعه بمانند و تعامل کنند
اینجا آشیل کده
شما را در پاسخ به پرسش های پیش رو راهنمایی کرده و پاسخ هایی با توجه به استقبال همیشگی و گرم شما جهت رفع نیاز ها و سوالات احتمالی شما، یاری خواهد کرد
شما کدام رنگ را با لباستان ست میکنید؟
آشیل کده بند خاص پسندان در وب سایت ، وبلاگ ، اینستاگرام و تلگرام
درباره این سایت